Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Urs văzut de localnici, la Sâmburești
22.05.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 932

Panică printre localnicii comunei Sâmburești, după ce un urs a fost văzut în localitate. Doi bărbați s-ar fi întâlnit cu animalul sălbatic și au alertat autoritățile. Edilul avertizează oamenii să aibă mare grijă, pentru că ursul poate reveni oricând.


 S-au întâlnit cu ursul. Nu este o glumă, ci o întâmplare reală, pentru doi localnici ai comunei Sâmburești. Totul s-a petrecut, ieri, când aceștia au observat un urs brun în satul Tonești al comunei lor. Imediat l-au alertat pe primar, și, împreună cu poliția au pornit pe urmele ursului. Nu au găsit animalul, dar i-au fotografiat urmele. Primarul a făcut apoi anunțul pe o rețea de socializare, pentru ca sătenii să aibă grijă.
„Anunț foarte important: pe teritoriul comunei Sâmburești, satul Tonești, zona drumului dinspre relee spre Brănila, a fost observat astăzi (luni, 22 mai n.r.) de către doi cetățeni ai satului, un urs. Mergând la fața locului împreună cu săteni și cu un polițist am identificat aceste urme. Sesizăm Instituția Prefectului – Județul Olt, Direcția Sanitar Veterinară Olt și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt despre situația periculoasă creată. Vă rugăm să aveți multă atenție!”, a scris Iulian Preda, pe pagina sa de Facebook.
Reprezentanții Poliției Olt au spus că, în urma semnalării prezenței ursului în extravilanul comunei Sâmburești, polițiștii Secției nr. 11 Poliție Rurală Verguleasa s-au deplasat la fața locului pentru asigurarea unui perimetru de siguranță și prevenirea oricăror situații de risc pentru viața și integritatea corporală a persoanelor. De asemenea, și reprezentanții Jandarmeriei Olt au asigurat măsuri de protecție în zona respectivă.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE