Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│Bărbatul care arunca deșeuri, amendat cu 30.000 de lei
20.03.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 3924

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a preluat cazul bărbatului filmat în timp ce arunca deșeuri pe domeniul public, la marginea municipiului Slatina. Polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au mers la fața locului și au luat măsuri. L-au amendat pe făptaș cu suma de 30.000 de lei.


 Pe 16 martie, polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o persoană ar fi aruncat, în cursul zilei de 15 martie, mai mulți saci ce conțineau deșeuri într-o pădure situată în extravilanul municipiului Slatina.
În urma verificărilor efectuate, cu sprijinul Poliției Locale Slatina, polițiștii au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din municipiul Slatina.
Imaginile cu acesta au ajuns pe internet, după ce o persoană care trecea prin zonă a văzut totul și l-a fotografiat pe șoferul ce oprise mașina chiar la marginea pădurii din zona străzii Basarabilor să își arunce gunoiul. Avea mai mulți saci cu resturi rezultate în urma unor lucrări de construcții, le-a spus el polițiștilor. Pentru fapta sa a primit o amendă usturătoare.
Mgs: Totodată, ca măsuri complementare, s-au impus în sarcina și pe cheltuiala contravenientului ridicarea deșeurilor depozitate în alte zone decât cele autorizate, curățarea terenului, precum și eliminarea acestora, conform legislației în vigoare. Polițiștii locali i-au mulțumit celui care a făcut fotografiile și le-a postat pe internet, pentru spiritul civic de care a dat dovadă. Oamenii legii reamintesc că aruncarea deșeurilor pe domeniul public este interzisă. În această perioadă, reprezentanții Inspecției în construcții din cadrul Primăriei Slatina, împreună cu Garda de Mediu vor face mai multe acțiuni de control pentru prevenirea unor astfel de fapte.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE