Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Brigada Autostrăzi și polițiști din 4 județe, la Slatina
18.05.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 4282

Acțiune de amploare în traficul din județul Olt. Polițiști de la Brigada Autostrăzi și din patru județe din țară au desfășurat, astăzi, controale, pe drumurile din Olt. Echipajele au acționat pe Drumul Expres Craiova-Slatina-Pitești, în orașe și în comune, pentru a preveni accidentele de circulație.


Primele controale pe Drumul Expres Craiova-Slatina-Pitești, în județul Olt. Poliția a desfășurat astăzi o amplă acțiune în trafic pentru a preveni accidentele de circulație. Echipajele au fost prezente, atât pe Drumul Expres, dar și în municipiul Slatina, în orașele și în comunele din județ. Pentru prima dată, în Olt a participat la o astfel de acțiune Poliția Brigada Autostrăzi.
Și la Slatina, polițiștii au oprit mai multe autoturisme, fiind aplicate amenzi șoferilor găsiți cu nereguli.
La acțiune au participat peste 80 de polițiști din țară, împreună cu cei de la Brigada Autostrăzi. Șoferii au spus că aceste controale în trafic sunt foarte bune.
Controalele s-au desfășurat în intervalul orar 12.00-16.00, timp în care polițiștii au aplicat sute de amenzi, pentru diferite abateri. Verificările vor continua în trafic și în perioada următoare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE