Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
2.000 de șoferi testați pentru alcool și droguri
12.05.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 109

Acțiune a polițiștilor olteni pentru depistarea șoferilor băuți sau drogați la volan. În ultima săptămână, ofițeri de la Serviciul Rutier au desfășurat controale în trafic, pentru prevenirea accidentelor de circulație din aceste două cauze. Aproape 2.000 de conducători auto au fost testați, iar o parte dintre ei au fost găsiți sub influența alcoolului.


 În ultima săptămână, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au desfășurat controale pentru depistarea celor care conduc sub influența băuturilor alcoolice sau a unor substanțe psihoactive. Sunt două dintre cauzele producerii accidentelor, spun polițiștii, iar prin această acțiune, încearcă să prevină evenimentele în trafic.
Au fost oprite aproape 2.000 de autoturisme, iar șoferii au fost testați pentru consum de alcool sau droguri. Mai mulți conducători auto au fost prinși la volan cu alcoolemii mari.
Și la Slatina, un șofer a fost găsit cu o alcoolemie de 0,73 în aerul expirat. Controalele vor continua și în perioada următoare și au ca scop prevenirea accidentelor de circulație din cauza consumului de alcool sau droguri.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE