Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Ecolideri pentru viitor”
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 109

„Conservarea biodiversităţii în judeţul Olt” este un proiect care al cărui scop principal este asigurarea stării favorabile de conservare pentru cele şapte arii naturale protejate din zonă, dar şi conştientizarea factorilor cu impact direct asupra florei şi faunei.  Organizarea concursului „Ecolideri pentru viitor” a fost una din activităţile de conştientizare propuse în proiect.
Ziua a început cu vizitarea Pădurii Vlădila, unde biologi ai Institutului Naţional de Cercetare –Dezvoltare „Delta-Dunării”  Tulcea le-au vorbit elevilor despre importanţa protejării mediului înconjurător. Evenimentul s-a încheiat cu premierea elevilor câştigători din cadrul concursului „Ecolideri pentru viitor”, organizat de către Consiliul Judeţean Olt, în parteneriat cu Asociaţia „Gândeşte Verde”, Direcţia Silvică Olt şi Asocierea formată din SC Primul Meridian şi Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare „Delta Dunării”.

Valoarea totală a proiectului se ridică la 3,4 milioane de lei şi s-a desfăşurat pe o perioadă de 30 de luni.

REDACTOR:RALUCA BRABETE
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024