Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Spune nu alcoolului la volan!
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 109

Atenţie, şoferi! Nu călcaţi prea tare pedala de acceleraţie, nu urcaţi la volan după de aţi consumat alcool, acordaţi prioritate pe trecerea pietonilor! În caz contrar, oamenii legii din cadrul Serviciului Rutier vă vor trage pe dreapta şi veţi fi supuşi rigorilor legii.
Şoferii sunt din ce în ce mai prudenţi în trafic. Aceasta ar fi concluzia datelor oferite de reprezentanţii Serviciului Rutier, care arată că în ultima perioadă numărul accidentelor este în scădere.

Şi cum viteza şi neacordarea priorităţii de trecere pietonilor sunt două dintre cauzele care conduc la producerea evenimentelor nedorite, în perioada următoare poliţiştii vor continua acţiunile de prevenire pe această linie.

Cei care se încumetă să urce la volan, chiar dacă în prealabil au consumat alcool, trebuie să ştie că în cazul în care sunt depistaţi cu o concentraţie mai mică de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, pe lângă amenda contravenţională vor rămâne pietoni timp de trei luni.

Pe lângă posibilitatea producerii unui accident rutier, şoferii care conduc sub influenţa băuturilor trebuie să ştie că riscă şi închisoarea de la unu la cinci ani.

REDACTOR:IULIA NEDELOIU
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE