Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Lansarea proiectului Tech Ac@demy
31.01.2021
Autor articol: null admin
Vizualizari: 233

olttv


ANUNT DE PRESA
Proiectul „Tech Ac@demy” este implementat în perioada ianuarie 2021 – decembrie 2022 de către “Centrul de Consultanta si Management al Proiectelor” EUROPROJECT (CCMP EUROPROJECT).
Obiectivul general al proiectului il reprezinta cresterea participarii angajatilor din regiunile Sud Vest, Sud Muntenia si Sud Est, la programele de formare profesionala continua, prin oferirea in cadrul IT Bootcamp catre 660 de angajati (dintre care 200 vor fi din categoria angajatilor cu nivel scazut de calificare, cu vârsta de peste 40 de ani sau care provin din mediul rural defavorizat) de cursuri de dezvoltare a competentelor digitale si prin promovarea importantei formarii profesionale si participarii la programe de formare profesionala continua.

Grupul țintă al proiectului Tech Ac@demy este format din 660 de angajati (inclusiv persoane fizice autorizate si intreprinderi individuale), cu domiciliul/resedinta in regiunile Sud Vest, Sud si Sud Est, cu varsta cuprinsa intre 25 si 64 ani. Dintre acestia, cel putin 200 de persoane (minim 30%) se vor regasi intr-una din categoriile urmatoare:
- persoane cu nivel scazut de calificare
- persoane din mediul rural
- persoane cu varsta peste 40 ani.
Fiecare cursant va beneficia de 10 ore de consiliere profesională pentru stabilirea acțiunilor viitoare și identificarea nevoilor de instruire conform aptitudinilor actuale. Ulterior, toți cursanții vor participa la IT Bootcamp, un program accelerat de 80 de ore de dezvoltare a competențelor digitale, cel putin 90% dintre ei vor obtine o diploma recunoscuta ANC.
Proiectul Tech Ac@demy este finanțat în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014-2020.
Pentru informații suplimentare referitoare la proiect, vă rugam să ne contactați prin intermediul web site-ului www.europroject.org.ro, secțiunea Contact.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE