Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt│„Programul Usturoiul”, la final
23.11.2021
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 182

Ieri a fost ultima zi în care fermierii și-au putut valorifica producția de usturoi pentru a primi subvenția de la stat. La nivelul județului, până la această dată, au depus documentele justificative la Direcția Agricolă Olt, 106 legumicultori. Potrivit situației prezentate de oficialii instituției, 29 noiembrie este termenul limită pentru depunerea dosarului.


 „Programul de susținere a producției de usturoi 2021” este un real succes la nivelul județului nostru. Și asta pentru că majoritatea dintre cei declarați eligibili după prima verificare au și reușit să aducă actele care fac dovada comercializării cantităților de usturoi.
Perioada în care au putut să comercializeze marfa s-a încheiat. Așa cum a fost stabilit de la începutul programului, cei care mai au de adus dosarul la Direcția Agricolă Olt trebuie să știe că mai au la dispoziție doar o săptămână.
Potrivit reprezentanților DADR Olt, subvenția pentru cultura de usturoi ar putea fi de 3.000 de euro la hectar. Și asta pentru că mulți dintre fermieri au fost respinși din program încă din vară. Cel mai probabil, banii vor intra în contul beneficiarilor până la sfârșitul anului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE