Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Și-au achitat dările la bugetul local
29.03.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 343

Locuitorii din Slatina sunt buni platnici. Potrivit datelor oficiale furnizate de Direcția Economică Slatina, în primul semestru al anului, aproximativ 24 de mii de persoane și-au plătit dările, beneficiind de reducerea oferită de Primăria Slatina. Bonificația oferită de municipalitatea va fi acordată până luni, 1 aprilie.


 Până pe 1 aprilie, locuitorii orașului au posibilitatea să-și achite taxele integral către bugetul local, beneficiind de bonificația acordată de autorități. Conform reprezentanților Direcției Economice, mii de slătineni, atât persoane fizice cât și juridice, au ales să treacă pragul instituției pentru a-și onora datoriile fiscale.
Mulți dintre contribuabili au optat pentru achitarea taxelor și impozitelor online, reflectând astfel și adaptarea la tehnologie și la modalitățile moderne de plată.
Un aspect îmbucurător pentru locuitorii din Slatina este că în acest an taxele și impozitele locale nu au fost majorate, ceea ce a putut contribui și mai mult la stimularea achitării acestor obligații.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE