Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
SlatinaꟾToaletarea copacilor, grijă pentru natură
27.03.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 315

Acțiunea de toaletare a copacilor este pe final, la Slatina. Reprezentanții Societății Dezvoltare Urbană spun că s-a intervenit în proporție de 70%, fie la solicitările cetățenilor, acolo unde crengile puneau în pericol ferestre, fire de electricitate, dar și unde s-a constat că este necesară o intervenție pentru regenerare și întinerire.


 Crengi ale copacilor care lovesc în geamuri sau în firele de electricitate, ori intervenții necesare pentru regenerare și crearea unui coronament tânăr. Sunt motivele pentru care intervin angajații Societății Dezvoltare Urbană Slatina, pentru toaletarea copacilor de pe străzile orașului.
Astăzi, echipele s-au aflat pe strada Basarabilor, unde, pe de-o parte, crengile lovesc în firele de electricitate, iar pe de altă parte, copacii sunt îmbătrâniți și este nevoie de o regenerare.
Reprezentanții Societății Dezvoltare Urbană spun că au intervenit pentru toaletarea arborilor pe mai multe străzi din oraș, atât la solicitarea locatarilor, dar și acolo unde s-a constatat că este nevoie.
Acțiunile celor de la DUS continuă. În perioada aceasta se lucrează pentru îngrijirea spațiilor verzi din municipiul Slatina. După această acțiune, urmează înfrumusețarea și parfumarea orașului. Pe toate străzile vor fi aduse florile anuale: mușcate, tagetis, sulfinia, petunia.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE