Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Damian Drăghici & Brothers și Taraful Rutenilor, la Slatina
16.09.2022
Autor articol: Mirela Vârşă
Vizualizari: 748

Weekend-ul viitor se anunță unul incendiar la Slatina. Are loc îndrăgitul festival de umor „Oltenii și Restu`Lumii”, iar momentele artistice pregătite de organizatori sunt de excepție. Un celebru actor va fi oaspetele de onoare al evenimentului, iar în fiecare seară, pe scena amplasată în Parcul Tineretului vor concerta artiști de top.


 În perioada 23-25 septembrie, Slatina redevine capitala umorului, iar voia bună, distracția și muzica de petrecere vor marca cea de-a 26-a ediție a Festivalului-concurs „Oltenii și Restu` Lumii”. Anul acesta, evenimentul se va desfășura în Parcul Tineretului.
- Vineri, 23 septembrie, începând cu ora 11:30, la intrarea în Parcul Tineretului vă așteptăm să trecem împreună „Vama Oltenească” alături de actorul George Mihăiță - personalitatea festivalului, ce ne va prezenta un scurt moment artistic. Pașapoartele de oltean vor fi distribuite tuturor celor prezenți, timp în care îi vom da cep butoiului cu vin la standul „La cățaua leșinată".

-Ne vom bucura împreună de bucatele tradiționale românești în timp ce vom asista la nelipsitele concursuri de bancuri în public, expoziții de caricatură, dueluri epigramistice și multe alte activități culturale.

-Vom întâmpina cu voie bună, timp de trei zile, alături de actorul Andrei Duban, ansamblurile folclorice, dar și interpreții de muzică ușoară și de petrecere, după cum urmează: Damian Drăghici & Brothers, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Eugenia Nicolae, Feli și Ansamblul profesionist „Doina Oltului”.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022