Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Caracal│A început extinderea rețelei de apă și canal
12.08.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 123

Primăria Caracal a început implementarea celui mai important proiect pentru locuitorii municipiului. Astfel, s-a dat startul lucrărilor de modernizare a întregului sistem de alimentare cu apă. Pe mai multe artere, stadiul este destul de avansat, iar edilul Ion Doldurea anunță că până la finalul anului se vor realiza peste 10 kilometri de rețea de apă și de canalizare.


Primăria Municipiului Caracal continuă lucrările de dezvoltare și de modernizare a orașului. Unul dintre cele mai importante proiecte de infrastructură din ultimii ani, cel de extindere a rețelelor de apă și de canal, a început, iar pe mai multe artere din municipiu, stadiul lucrărilor este avansat.
Primarul Caracalului spune că, până la sfârșitul anului, se vor realiza aproximativ 15 km de rețea de apă și 10 km de canal.
Lucrările la rețelele de apă și canal vor dura aproximativ trei ani de zile. Valoarea totală a investiției depășește suma de 35 de milioane de lei.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022