Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Străzile Garoafelor și Zambilelor, modernizate
20.06.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 146

Este șantier pe străzile Garoafelor și Zambilelor din cartierul Progresul din Slatina. A început asfaltarea și modernizarea acestora și se lucrează în continuu. Autoritățile estimează că în aproximativ două luni, lucrările vor fi gata, iar locuitorii din zonă vor circula pe străzi și trotuare noi.


 Primăria municipiului Slatina continuă modernizarea străzilor și a trotuarelor. În prezent, se lucrează în zona de case a cartierului Progresul. Două străzi, respectiv Garoafelor și Zambilelor, au intrat în reabilitare. Muncitorii estimează că lucrările vor fi gata până la finalul verii.
Cele două străzi sunt cuprinse în același proiect de modernizare în care se află și Pădurea Strehareți. După finalizarea lucrărilor, alte străzi din municipiul Slatina vor intra în reabilitare. Vor fi asfaltate străzile, se refac trotuarele și căile de acces către proprietățile oamenilor.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022