Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Și în vacanță, gratis cu autobuzul
20.06.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 175

Elevii vor putea circula gratuit cu autobuzul și pe timpul verii. Societatea locală de transport public în comun a anunțat că tinerii slătineni vor beneficia, în continuare, de gratuitate pe toate liniile, însă doar în baza unui abonament.


 Primăria Municipiului Slatina va finanța, în continuare, abonamentele elevilor slătineni. Directorul societății de transport public în comun a anunțat că tinerii vor beneficia de gratuite și pe timpul verii.
Pentru a merge gratis cu autobuzul, elevii trebuie să se prezinte în fiecare lună la secretariatul școlii pentru a-și reînnoi abonamentul.
De asemenea, pensionarii, veteranii de război, beneficiarii de ajutor social și persoanele cu handicap pot circula gratuit cu LOCTRANS, costul abonamentului fiind suportat de către Primăria Slatina.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022