Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│Dezinsecție la sol și din aer
17.06.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 189

A venit vara și odată cu ea au apărut și țânțarii. De seara trecută, Primăria municipiului Slatina a început acțiunea de dezinsecție. Se intervine cu insecticid, dimineața devreme și seara, atât la sol, cât și din aer, pentru eliminarea țânțarilor și a larvelor insectelor.


După aplicarea de tratamente fitosanitare pentru arborii și arbuștii de pe domeniul public al municipiului Slatina, pentru combaterea bolilor și dăunătorilor, autoritățile locale au început dezinsecția. Au fost mobilizați angajații firmei care se ocupă cu dezinsecția, dar și cei ai Primăriei Slatina.
Utilajele au luat la rând străzile orașului. Se acționează la fel ca și în anii trecuți cu insecticid Cymina Plus, după ora 21.00 și dimineața, începând cu ora 4.00. Iar de la 8.00 se intervine cu insecticid Vectobac, pentru eliminarea larvelor pe luciul de apă.
Slătinenii, dar și turiști veniți din alte orașe, spun că inițiativa primăriei este una foarte bună.
Dezinsecția se face la sol, cu utilaje de mare putere, dar și cu atomizoare purtate de angajații firmei care efectuează această acțiune. De săptămâna viitoare, dezinsecția se va face din aer. Un avion va survola întreg orașul pentru o acoperire cât mai mare a domeniului public. Astfel de acțiuni vor avea loc pe parcursul întregii veri, până în luna septembrie, inclusiv. În funcție de temperaturi și de gradul de infestare, programul se poate modifica.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022