Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
AUTORIZAŢII OBLIGATORII, ÎNAINTE DE REABILITARE
05.12.2014
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 101

Reabilitarea primelor blocuri pe fonduri europene ar putea începe în orice moment, dacă nu ar mai fi încă proprietari de apartamente care nu şi-au autorizat balcoanele sau şarpantele construite ilegal. Ei au avut la dispoziţie doi ani să ducă la bun sfârşit acest demers.
Reprezentanţii Primăriei Slatina au organizat o întâlnire la care au fost invitaţi toţi proprietarii de apartamente din blocurile incluse în reabilitarea pe fonduri europene. Scopul a fost acela de a le reaminti că trebuie să urgenteze procedurile de autorizare a construcţiilor ridicate fără documente.

Pentru a le reduce cheltuielile celor care şi-au ridicat balcoanele fără autorizaţie, reprezentanţii primăriei au decis că terenul pe care s-au construit aceste clădiri poate fi concesionat în  rate.

Asta înseamnă o rată de 100 sau 50 de lei pe an, în funcţie de perioada de plată. Locatarii au avut la dispoziţie această facilitate încă de acum doi ani, de când au fost anunţaţi că blocul lor a primit acceptul pentru reabilitare.

Primăria Slatina a desemnat un constructor pentru reabilitarea primelor şase blocuri, prin programul european. Următoarele 40 de imobile, din totalul de 110, au primit şi ele undă verde pentru reabilitare, însă şi în cazul acestora mai sunt probleme cu balcoanele şi şarpantele.
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE