Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina, învinsă de Universitatea Craiova 2
22.10.2021
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 142

După remiza de săptămâna trecută cu Vedița Colonești, gruparea de fotbal CSM Slatina a pierdut în această după-amiază cu Univesitatea Craiova 2. Jocul de astăzi s-a încheiat cu scorul de 0 la 3.


CSM Slatina a susținut etapa a IX-a a Ligii a-III-a de fotbal cu Universitatea Craiova 2. Slătinenii au avut o evoluție modestă, fără realizări tehnico-tactice, care s-a încheiat cu scorul de 0 la 3. Ovidiu Burcă s-a arătat extrem de dezamăgit de prestația elevilor săi.

Două dintre golurile marcate de Universitatea Craiova 2 au fost înscrise de nepotul marelui fotbalist Ilie Balaci, Atanas Trică, în vârstă de doar 17 ani.

În runda viitoare, pe 30 octombrie, de la ora 15:00, tot pe teren propiu, CSM Slatina va întâlni gruparea AC Flacăra Horezu. 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina│Cadouri de Moș Nicolae, pentru copii

Ca în fiecare an, Primăria municipiului Slatina continuă tradiția de sărbători și, împreună cu Moș Nicolae, aduce cadouri copiilor de la creșele și grădinițele din oraș. Micuții au primit pachete cu daruri dulci, iar, ca răsplată, au pregătit diferite activități, în spiritul sărbătorilor ce urmează. La Grădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă” din Slatina, bucuria micuților a fost fără margini, astăzi, când au văzut cadourile de la Moșul.
03 Dec 2021