Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Luptătorii slătineni, din nou pe podiumul național
20.10.2021
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 149

Prestație excepțională a luptătorilor de la CSM și LPS Slatina. Slătinenii au luat parte la cea mai importantă competiție organizată de Federația Romănă de Lupte unde și-au adăugat în palmares trei titluri de vicecampioni naționali și trei medalii de bronz. Pe echipe, Liceul cu Program Sportiv s-a clasat pe poziția treia în clasamnetul general.


 În perioada 14-18 octombrie, Sala Sporturilor din Năvodari a fost gazda Cupei României la lupte pentru seniori, Campionatului Naţional Individual de Cadeţi şi Campionatului Național Liga Cadeților pe echipe. Sute de luptători din toată țara au intrat pe salteaua de concurs, iar printre participanți s-au numărat și sportivii slătineni care au reușit din nou să se remarce la aceste competiții.
Prestație foarte bună pe salteaua de concurs au avut și luptătorii antrenați de Constantin Scuturiciu și Ion Răduțescu, de la Liceul cu Program Sportiv Slatina.
Sunt rezultate care îi motivează să fie și mai buni la viitoarele concursuri, spun slătinenii care au urcat pe podium.
Următoarea competiție la care vor participa luptătorii din Slatina va fi la mijlocul lunii noiembrie, la Târgu Mureș. Aici va avea loc Finala Campionatului Național individual de juniori.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina│Cadouri de Moș Nicolae, pentru copii

Ca în fiecare an, Primăria municipiului Slatina continuă tradiția de sărbători și, împreună cu Moș Nicolae, aduce cadouri copiilor de la creșele și grădinițele din oraș. Micuții au primit pachete cu daruri dulci, iar, ca răsplată, au pregătit diferite activități, în spiritul sărbătorilor ce urmează. La Grădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă” din Slatina, bucuria micuților a fost fără margini, astăzi, când au văzut cadourile de la Moșul.
03 Dec 2021