Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Handbal│CSM Slatina, învinsă la un gol
18.10.2021
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 87

„Consider că noi am pierdut jocul, nu a câștigat Bistrița” este declarația antrenoarei Victorina Bora după meciul din acest weekend. Un duel în care handbalistele slătinene au condus pe tot parcursul meciului, iar, la final, au pierdut controlul jocului și au scăpat cele trei puncte. CSM Slatina-Gloria Bistrița s-a încheiat cu scorul de 24 la 25.


 Echipa de handbal CSM Slatina a disputat sâmbătă, pe teren propriu, o nouă etapă din Liga Florilor. Slătinencele au întâlnit gruparea Gloria Bistrița. Un joc în care elevele Victorine Bora au condus majoritatea meciului, însă în ultimele minute handbalistele au ratat foarte mult, iar asta le-a costat scump. CSM Slatina a pierdut la doar un gol diferență, scor 24 la 25.
Până la acest meci, Gloria Bistrița reușise să obțină doar un rezultat de egalitate.
În etapa următoare, pe 23 octombrie, CSM Slatina va întâlni, în deplasare, formația Rapid București.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina│Cadouri de Moș Nicolae, pentru copii

Ca în fiecare an, Primăria municipiului Slatina continuă tradiția de sărbători și, împreună cu Moș Nicolae, aduce cadouri copiilor de la creșele și grădinițele din oraș. Micuții au primit pachete cu daruri dulci, iar, ca răsplată, au pregătit diferite activități, în spiritul sărbătorilor ce urmează. La Grădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă” din Slatina, bucuria micuților a fost fără margini, astăzi, când au văzut cadourile de la Moșul.
03 Dec 2021