Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
S-a calificat la Europenele de box
16.09.2021
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 127

Slătineanca Ramona Drăgan va participa anul acesta la Campionatul European de Box din Muntenegru. Și asta după ce a reușit să ocupe locul întâi la naționalele de tineret de la Năvodari. Ramona este optimistă și speră să urce pe podium la concursul de peste hotare.


 O competiție de top din calendarul Federației Române de Box a fost desfășurată la Năvodari, în perioada 6 - 12 septembrie. Este vorba de Campionatul Național de box feminin, dedicat categoriilor de vârstă cadete, junioare, tineret și senioare. La întrecere au luat parte și două pugiliste de la CSM Slatina. Sportivele antrenate de Luminița Turcin și Constantin Gălbenușe au reușit să urce pe podium, iar una dintre ele și-a asigurat prezența la europene.
Aproximativ 200 de pugiliste au luptat pentru titlul de campioană a României și pentru calificarea la europene. Însă până la acest concurs, în programul pugilistelor sunt introduse și două turnee de pregătire.
Reprezentanta României la Europene, slătineanca Ramona Drăgan se pregătește intens pentru a cuceri o nouă medalie.
Ramona Drăgan a reușit în ultimii doi ani să ocupe locul cinci la Campionatul European.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt│Sute de infecții respiratorii și pneumonii

Sute de olteni au fost diagnosticați cu viroze, în ultimele zile. Reprezentanții DSP Olt spun că cea mai afectată categorie este grupa de vârstă 0-19 ani. Majoritatea se tratează acasă, puțini fiind cei cu formă severă de boală, care au necesitat internarea. Astfel, din cele peste 500 de cazuri de viroze respiratorii înregistrate în ultima săptămână în județul Olt, 53 de pacienți au necesitat supraveghere și tratament în spital.
19 Oct 2021