Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ei sunt campionii „Ligii TSD Slatina” 2021
15.09.2021
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 664

Echipa FC Pirelli este marea câștigătoare a turneului de minifotbal „Liga TSD Slatina 2021”. O competiție în care adrenalina, fair-play-ul, dar și distracția au fost ingredientele pentru o ediție reușită.


 S-a încheiat cea de-a III-a ediție a competiției organizate de tinerii social-democrați din oraș, „Liga TSD Slatina”. A fost o zi cu multe surprize și meciuri spectaculoase. La eveniment au fost prezenți primarul Slatinei, Emil Moț, împreună cu fiul cel mare, dar și reprezentanți ai Consiliului Județean. Dacă finala mică a fost câștigată de jucătorii echipei Silver, în marea finală, campionii ediției au fost desemnați la lovituri de departajare. GoldStrikers şi FC Pirelli au fost cele mai bune echipe, iar scorul final a fost de 5 la 4 pentru sportivii de la Pirelli.
Vicecampioana acestei ediției, GoldStrikers, promite că își va lua revanșa sezonul următor.
De mult fair-play și ambiție au dat dovadă toți cei care au participat în această competiție.
Și în această ediție, reprezentanții TSD Slatina au organizat o tombolă pentru suporterii din tribune, iar 13 fericiți câștigători au intrat în posesia unei mingi de fotbal.
Echipele care au reușit să încheie concursul pe podium au fost răsplătite cu cupe, diplome, medalii și echipamente sportive.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE