Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fotbal│CSM Slatina, remiză cu Minerul Costești
12.09.2021
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 198

CSM Slatina a disputat sâmbătă, pe teren propriu meciul cu Minerul Costești. Fotbaliștii slătineni au reușit să obțină doar un scor de egalitate, scor 1 la 1. În urma acestui rezultat, gruparea din Slatina ocupă locul patru în clasament.


 O nouă etapă pentru echipa de fotbal CSM Slatina s-a încheiat în acest week-end. Minerul Costești a fost echipa pe care au întâlnit-o slătinenii pe Stadionul 1 Mai. După primele 45 de minute, CSM Slatina conducea prin golul marcat de fundașul central Alexandru Sălcianu, care a preluat cu capul o lovitură liberă, executată de Necșulescu. Însă în minutul 60, oaspeții au reușit să egaleze, iar rezultatul final al partidei a fost 1 la 1. O remiză, în urma căreia, CSM Slatina coboară pe locul patru în clasamentul seriei a VI-a din Liga a III-a. Un rezultat îmbucurător, însă, pentru antrenorul celor de la Minerul Costești.
Vineri, 17 septembrie, CSM Slatina va întâlni, în deplasare, gruparea CSM Alexandria, echipă care a reușit să acumuleze până acum doar un singur punct.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE