Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Handbal│Start pregătirii pentru noul sezon
20.07.2021
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 102

Echipa de handbal CSM Slatina a dat startul pregătirilor pentru noul sezon competițional. Noul lot slătinean are în programul de vară două cantonamente și mai multe meciuri de verificare. Primul joc oficial se va desfășura pe 24 august în Cupa României cu formația Minaur Baia Mare, iar pe 4 septembrie se va juca prima etapa a noului sezon din Liga Florilor, acasă, cu Dacia Mioveni.


  După un an competițional foarte bun și o binemeritată vacanță, gruparea de handbal CSM Slatina s-a reunit duminică, la Stadionul „1 Mai”, într-o nouă formulă de joc. Fetele aflate sub comanda Victorieni Bora au susținut în prima zi o serie de teste fizice. Antrenoarea slătinencelor a stabilit pentru această vară un program încărcat cu multe antrenamente și meciuri de verificare.
La reunire au fost prezente 13 handbaliste, printre care și nou-venitele: Elena Livrinikj si Cristina Crețu. Au lipsit motivat celelalte handbaliste nou transferate: Rebeca Necula, Mara Matea și Andreea Coman.
Jucătoarele noi s-au integrat repede în lotul slătinean și au fost primite cu multă căldură.
Încrezătoare și bucuroase că se va relua noul sezon competițional: așa au venit la antrenamente o parte dintre jucătoarele care au activat în sezonul trecut la CSM Slatina.
După cele două cantonamente slătinencele vor avea o serie de meciuri și turnee de pregătire, urmând ca primul joc oficial să se desfășoare pe 24 august în Cupa României cu formația Minaur Baia Mare. Prima etapă a noului sezon din Liga Florilor va avea loc pe 4 septembrie, pe teren propriu, contra formației Dacia Mioveni.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE