Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fotbal-Tenis│CSM Slatina a câștigat Cupa României
08.07.2021
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 210

Gruparea de fotbal-tenis a Clubului Sportiv Municipal Slatina și-a adjudecat primul trofeu din acest an. Echipa coordonată de Sebastian Jecu a reușit să câștige Cupa României, ediția 2021. Un rezultat excelent, care le dă mare încredere slătinenilor.


 Chiar dacă a fost înființată de foarte puțin timp, secția fotbal-tenis de la CSM Slatina obține primele rezultate importante. Sportivii coordonați de Sebastian Jecu au participat la Cupa României, competiție care a adunat la start cele mai bune echipe din țară.
La seniori, CSM Slatina a câștigat mai întâi grupa, apoi și disputa din semifinală cu GMA Târgu Mureș, iar în finală a depășit UNEFS București. După un meci spectaculos, trofeul de anul acesta a ajuns la Slatina.
CSM Slatina are un parcurs foarte bun și în Campionatul Național de fotbal-tenis. După primele 5 etape, gruparea slătineană ocupă locul întâi în clasament. Peste două săptămâni, va avea loc cea de-a 6 etapă a campionatului, după care vor urma cele două dueluri din play-off, desfășurate la Sighișoara și Lupeni. Clasarea pe podium este obiectivul slătinenilor, pentru acest sezon competițional.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE