Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina│Atrași de tenisul de câmp
07.07.2021
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 256

Deși a fost înființată de aproximativ 1 an, secția de tenis de câmp a Clubului Sportiv Municipal Slatina este extrem de atractivă pentru copiii slătineni. Sub îndrumarea antrenorului Daniel Băiașu, micuții tenismeni sunt dornici să descopere tainele acestui sport.


 CSM Slatina are în subordine mai multe ramuri sportive, astfel că, micuții slătineni care doresc să facă performanță, au la dispoziție o gamă largă de opțiuni. Printre acestea se numără și tenisul de câmp. O ramură înființată în toamna anului trecut, dar care a fost ca un magnet pentru copiii slătineni. De la o lună la alta a crescut numărul celor care vor să învețe, să evolueze și să se dezvolte frumos, odată cu practicarea sportului alb. Cine se poate înscrie la această secție, dar și care sunt facilitățile oferite de club? Ne spune chiar antrenorul Daniel Băiașu.
Pentru acest an, obiectivul antrenorului este unul ambițios.
Visul celor care practică acest sport este participarea la cât mai multe competiții și, bineînțeles, obținerea a cât mai multe locuri de top.
Lista pentru înscriere la tenis de câmp este deschisă. Așa că, toți cei care vor să practice acest sport la Clubul Sportiv Municipal Slatina sunt așteptați cu mare drag. Antrenamentele au loc pe terenurile moderne aflate în incinta Clubului Nautic și de Agrement „Plaja Olt”.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE