Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Și fetele pot juca dur
06.04.2021
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 128

Anul competițional 2021 a început cu dreptul pentru pugiliștii de la Clubul Sportiv Artrom Slatina. Până la această dată, sportivii antrenați de Dumitru Băduț au obținut deja patru medalii. Un argint prețios a cucerit slătineanca Natalia Voicu, însă obiectivul ei pentru acest an este aurul național.


Boxul este sportul în care se regăsește și care îi aduce satisfacții imense. Îl practică de trei ani, iar rezultatele nu au întârziat să apară. În 2019 și 2020 a obținut argint național, iar anul trecut și-a adjudecat titlul de campioană națională. Este vorba Natalia Voicu, o sportivă de numai 15 ani, al cărei talent impresionează iubitorii acestui sport. Adolescenta a vorbit despre pasiunea ei, în cadrul emisiunii „Stadion” de la Olt Tv.

Pandemia nu a fost un impediment în programul de pregătire, spune pugilista care a obținut recent argintul la Cupa României de box pentru juniori.
Alături de Natalia, sub coordonarea lui Dumitru Băduț se pregătesc și alți pugiliști care s-au remarcat în competițiile la care au participat.
Luna viitoare, pugiliștii de la CS Artrom Slatina vor intra în ring la Cupa României pentru juniori și la Campionatul Național de box.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE