Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Simona Floricel, debut cu dreptul în 2021
23.02.2021
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 222

Anul competițional 2021 a început cu dreptul pentru slătineanca Simona Floricel. Sportiva legitimată la CSM Slatina a obținut primele două poziții pe podium la Campionatul Național de Atletism din București. Urmează alte concursuri, iar obiectivele sunt mari, spune Simona.


 Campionatul Național de Atletism în sală, desfășurat în acest week-end la București, a adunat la start sportivi seniori din toate colțurile țării. Slatina a fost reprezentantă de atleta legitimată la Clubul Sportiv Municipal, Simona Floricel. Slătineanca și-a trecut în palmares noi rezultate excepționale.
Ambiție și multă muncă sunt ingredientele pentru un rezultat de succes, spune Simona.
Urmează noi provocări pe plan sportiv pentru atleta de la CSM Slatina.
Simona Floricel reușește să îmbine cu succes cariera sportivă cu cea profesională, ea activând în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Olt. Anul trecut, în topul celor mai buni sportivi ai județului, organizat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Olt, Simona Floricel a ocupat locul doi, la seniori.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Îngerul salvator de la Spitalul de Urgență Slatina

Caz incredibil la Spitalului Județean de Urgență Slatina. O tânără care a ajuns aici cu o rana infectată la un șold, în urma unui accident rutier, a fost operată timp de trei luni pentru a fi salvată. Cu doi copii acasă, tânăra mamă, dar și medicul care o îngrijea, au crezut că lupta este pierdută din cauza stării grave de sănătate în care se afla femeia. Și-a revenit însă, miraculos, iar acum își strânge din nou copiii la piept și îi mulțumește în fiecare zi medicului care a salvat-o.
25 Feb 2021

Apel disperat după ce a rămas sub cerul liber

Femeia din comuna Priseaca ce și-a pierdut casa în incendiu face un apel disperat către toți cei care o pot ajuta să treacă peste această nenorocire. Are nevoie de orice sumă, oricât de mică ar fi, de materiale de construcții, de orice îi poate fi de folos pentru a-și amenaja o cameră în care să poată locui. A rămas sub cerul liber, doar cu hainele de pe ea. Edilul localității spune că încearcă și el să o sprijine pe femeia rămasă pe drumuri, după ce fiul său bolnav i-a dat foc la casă.
23 Feb 2021