Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina, învinsă de Mioveni
22.02.2021
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 108

Echipa de fotbal CSM Slatina a pierdut cu scorul de 0 la 1 partida cu CS Mioveni, desfășurată pe Stadionul 1 „Mai”. Dinu Todoran, antrenorul grupării slătinene, s-a arătat dezamăgit de rezultat, însă optimist pentru jocurile următoare, în care speră la evoluții mai bune din partea jucătorilor.


 Desfășurat pe parcursul a două zile, din cauza zăpezii care a căzut sâmbătă la Slatina, meciul CSM Slatina și CS Mioveni s-a încheiat cu victoria echipei oaspete. Scor final 0 la 1. Singurul gol al duelului a fost marcat în minutul 81 de argeșeanul Ionuț Rădescu. Câteva minute mai târziu, elevii lui Dinu Todoran ar fi putut egala, prin șutul lui Vasile Gheorghe, care a ratat ocazia.
Un joc greu, în care fotbaliștii argeșeni au fost la înălțime, a spus antrenorul Alexandru Pelici.
După cele 90 de minute de joc, aspru disputate, Dinu Todoran, antrenorul grupării slătinene s-a arătat dezamăgit de rezultat. El speră însă ca jucătorii săi să aibă evoluții mai bune în meciurile viitoare.
În etapa următoare, CSM Slatina va avea ca adversară, în deplasare, gruparea U. Cluj. Meciul se va disputa vineri, 26 februarie, de la ora 17.30.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Îngerul salvator de la Spitalul de Urgență Slatina

Caz incredibil la Spitalului Județean de Urgență Slatina. O tânără care a ajuns aici cu o rana infectată la un șold, în urma unui accident rutier, a fost operată timp de trei luni pentru a fi salvată. Cu doi copii acasă, tânăra mamă, dar și medicul care o îngrijea, au crezut că lupta este pierdută din cauza stării grave de sănătate în care se afla femeia. Și-a revenit însă, miraculos, iar acum își strânge din nou copiii la piept și îi mulțumește în fiecare zi medicului care a salvat-o.
25 Feb 2021

Apel disperat după ce a rămas sub cerul liber

Femeia din comuna Priseaca ce și-a pierdut casa în incendiu face un apel disperat către toți cei care o pot ajuta să treacă peste această nenorocire. Are nevoie de orice sumă, oricât de mică ar fi, de materiale de construcții, de orice îi poate fi de folos pentru a-și amenaja o cameră în care să poată locui. A rămas sub cerul liber, doar cu hainele de pe ea. Edilul localității spune că încearcă și el să o sprijine pe femeia rămasă pe drumuri, după ce fiul său bolnav i-a dat foc la casă.
23 Feb 2021