Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina, gata pentru meciurile oficiale
16.02.2021
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 142

După câteva săptămâni de pregătire intensă, CSM Slatina va relua meciurile din Liga a II-a. Primul joc oficial din acest an competițional va fi sâmbătă, pe teren propriu, cu CS Mioveni. Victoria este singura opțiune pentru slătineni.


 De la începutul lunii ianuarie, CSM Slatina a dat startul pregătirilor pentru noul an competițional. Au fost 10 zile de cantonament la munte, 5 meciuri amicale susținute contra unor echipe de top din fotbalul românesc, dar și pregătire pe plan local. O perioadă extrem de încărcată, benefică pentru obținerea de rezultate pozitive, a declarat goalkeeper-ul Nicușor Grecu, în cadrul Emisiunii „Stadion”, de la OLT Tv.
Pentru fotbaliștii slătineni, acum urmează partea cea mai importantă - reluarea campionatului. În cadrul celei de-a
XVI-a etape a Ligii a II-a, echipa lui Dinu Todoran se va duela cu gruparea CS Mioveni. Victoria este singura opțiune pentru slătineni.
CSM Slatina - CS Mioveni va avea loc sâmbătă, pe Stadionul „1 Mai” cu începere de la ora 11.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Îngerul salvator de la Spitalul de Urgență Slatina

Caz incredibil la Spitalului Județean de Urgență Slatina. O tânără care a ajuns aici cu o rana infectată la un șold, în urma unui accident rutier, a fost operată timp de trei luni pentru a fi salvată. Cu doi copii acasă, tânăra mamă, dar și medicul care o îngrijea, au crezut că lupta este pierdută din cauza stării grave de sănătate în care se afla femeia. Și-a revenit însă, miraculos, iar acum își strânge din nou copiii la piept și îi mulțumește în fiecare zi medicului care a salvat-o.
25 Feb 2021

Apel disperat după ce a rămas sub cerul liber

Femeia din comuna Priseaca ce și-a pierdut casa în incendiu face un apel disperat către toți cei care o pot ajuta să treacă peste această nenorocire. Are nevoie de orice sumă, oricât de mică ar fi, de materiale de construcții, de orice îi poate fi de folos pentru a-și amenaja o cameră în care să poată locui. A rămas sub cerul liber, doar cu hainele de pe ea. Edilul localității spune că încearcă și el să o sprijine pe femeia rămasă pe drumuri, după ce fiul său bolnav i-a dat foc la casă.
23 Feb 2021