Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina│Încă o victorie în amical
15.02.2021
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 132

CSM Slatina a reușit să obțină o nouă victorie, în ultimul test al iernii, cu CSO Filiași. Bilanţul amicalelor din această perioadă este unul pozitiv, jucătorii lui Dinu Todoran au înregistrat patru victorii şi un egal. În mai puțin de o săptămână, slătinenii vor relua meciurile din Liga a II-a.


 Echipa de fotbal CSM Slatina a încheiat seria meciurilor de verificare cu încă o victorie. Sâmbătă, pe Stadionul sintetic „1 Mai”, slătinenii au întâlnit gruparea din Liga a III-a, CSO Filiași. După 90 de minute de joc, scorul a fost 2 la 0 pentru gruparea lui Dinu Todoran. Cătălin Doman și Radu Necșulescu au reușit să aducă victoria în acest ultim test al iernii.
Bilanțul amicalelor este unul pozitiv, în cele cinci partide susținute, CSM Slatina a înregistrat patru victorii și un egal.
Primul meci oficial din acest an va avea loc sâmbătă, 20 februarie, cu începere de la ora 11.00, pe Stadionul 1 Mai, cu CS Mioveni. Până la această dată, fotbaliștii slătineni au acumulat 16 puncte, ocupând locul 16 în clasamentul Ligii a II-a de fotbal.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Îngerul salvator de la Spitalul de Urgență Slatina

Caz incredibil la Spitalului Județean de Urgență Slatina. O tânără care a ajuns aici cu o rana infectată la un șold, în urma unui accident rutier, a fost operată timp de trei luni pentru a fi salvată. Cu doi copii acasă, tânăra mamă, dar și medicul care o îngrijea, au crezut că lupta este pierdută din cauza stării grave de sănătate în care se afla femeia. Și-a revenit însă, miraculos, iar acum își strânge din nou copiii la piept și îi mulțumește în fiecare zi medicului care a salvat-o.
25 Feb 2021

Apel disperat după ce a rămas sub cerul liber

Femeia din comuna Priseaca ce și-a pierdut casa în incendiu face un apel disperat către toți cei care o pot ajuta să treacă peste această nenorocire. Are nevoie de orice sumă, oricât de mică ar fi, de materiale de construcții, de orice îi poate fi de folos pentru a-și amenaja o cameră în care să poată locui. A rămas sub cerul liber, doar cu hainele de pe ea. Edilul localității spune că încearcă și el să o sprijine pe femeia rămasă pe drumuri, după ce fiul său bolnav i-a dat foc la casă.
23 Feb 2021