Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina│ Victorie clară cu Unirea Bascov
02.02.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 297

Echipa de fotbal a municipalității a susținut astăzi cel de-al doilea meci de pregătire, în compania formației Unirea Bascov. După o primă repriză cu emoții, în care oaspeții au deschis scorul pe tabelă, CSM Slatina a reușit să revină și să marcheze trei goluri consecutive, obținând o victorie categorică. Următorul meci de pregătire al echipei slătinene va fi împotriva celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu.


CSM Slatina continuă perioada de pregătire înainte de reluarea sezonului competițional. Cel de-al doilea amical al slătinenilor a fost jucat împotriva echipei din liga a III – a, Unirea Bascov. Prima repriză a fost una cu emoții pentru elevii antrenați de Dinu Todoran, oaspeții reușind să deschidă scorul.
Scenariul celei de-a doua reprize a fost cu totul diferit. Jucătorii echipei slătinene au revenit de la cabine mult mai mobilizați și au reușit să marcheze trei goluri consecutive. Dubla lui Daniel Rogoveanu și golul lui Ovidiu Popescu au făcut ca scorul final al partidei să fie 3-1 în favoarea CSM Slatina.
În perioada următoare, CSM Slatina va mai disputa încă trei meciuri amicale împotriva formațiilor ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu, FC Pandurii Târgu Jiu și ACS Filiași.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE