Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina │Drumul către performanță
06.01.2021
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 181

Boxul este o ramură care a adus faimă orașului nostru. Pugiliștii de la CSM Slatina se numără printre performerii județului și asta datorită condițiilor oferite de conducerea clubului. Mai mult decât atât, cei doi antrenori de aici sunt adevărați șlefuitori de talente.


2020 un an cu pandemie și competiții puține. Și în aceste condiții, tinerii slătinenii au reușit să obțină performanțe. Ramona Drăgan, pugilistă legitimată la CSM Slatina și-a trecut în palmares titlul de campioană națională, un loc doi la Cupa României și locul 5 la Campionatul European de box din Bulgaria. În urma acestor rezultate, slătineanca s-a clasat la categoria juniori pe locul întâi în ierarhia sportivă județeană. Invitată în emisiunea „Stadion” de la Olt Tv, slătineanca a vorbit despre participarea ei de la europene.

Luminița Turcin și Constantin Gălbenușe sunt antrenorii care îi pregătesc pe tinerii slătineni. Nu ar fi reușit să atingă aceste performanțe, fără o susținere financiară importantă din partea clubului.
Anul acesta va fi unul cu noi mari provocări pentru pugiliștii slătineni. Urmează competiții grele, iar sportivii noștri abia așteaptă să intre ring.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE