Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cadouri pentru microbiștii slătineni
23.12.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 13393

Anul acesta, din cauza pandemiei de coronavirus, microbiștii slătineni au susținut echipa doar în mediul virtual. În prag de sărbători, cei mai fideli și activi suporteri ai grupării de fotbal CSM Slatina au fost premiați de conducerea clubului, cu câte un trening oficial.


De o surpriză plăcută au avut parte astăzi, cei mai înfocați suporteri ai echipei de fotbal CSM Slatina. Chiar dacă anul acesta, nu și-au putut susține favoriții, din tribune, microbiștii slătineni au fost mereu alături de ei, fiind activi mereu pe rețelele de socializare. În semn de apreciere, oficialii clubului le-a oferit acestora echipamente sportive.

”Într-un an greu, marcat de pandemia COVID-19, nu a existat posibilitatea să fiţi în tribune, pentru a ne susţine atât la victorii, dar şi în momentele în care jocul a suferit. Cu toate acestea, jucătorii v-au simţit aproape, prin intermediul mesajelor de încurajare transmise pe Pagina Oficială de Facebook. Clubul nostru apreciază susţinerea pe care ne-aţi arătat-o şi a premiat, acum, în prag de sărbători, cei mai fideli şi activi suporteri, cu câte un trening oficial. Să aveţi sărbători liniştite, sănătate şi bucurii alături de cei dragi! CSM Slatina vă urează toate cele bune! Împreună suntem o echipă #csmslatina” au transmis reprezentanții clubului, pe pagina de Facebook CSM Slatina-Fotbal.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE