Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina promovează tinerii talentați
21.12.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 14017

Clubul Sportiv Municipal Slatina oferă ocazia multor tineri să exceleze în fotbal. Este și cazul fundașului central Marian Manea, în vârstă de doar 20 de ani, care apreciază inițiativa conducerii de a promova tinerele talente.


Și în Olt, fotbalul este cel mai iubit sport. La Slatina, echipa susținută de municipalitate a reușit în ultimii ani, să aducă publicului o mare bucurie: pe stadionul din oraș să evolueze echipe de top ale României, odată cu promovarea în Liga a II-a. Gruparea condusă de Dinu Todoran are la dispoziție cele mai bune condiții pentru a obține performanță, a declarat invitatul moderatorului Cristian Bughea, în cadrul emisiunii „Stadion” de la OLT Tv.
CSM Slatina este o echipă tânără, media de vârstă fiind de doar 23 de ani, însă până acum, fotbaliștii au reușit să facă față multor formații cu experiență. Până pe 5 ianuarie, fotbaliștii vor fi în vacanță, după care vor avea un program încărcat.

Primul meci oficial din 2021 va fi pe 20 februarie cu CS Mioveni
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024