Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Lupte│CSM Slatina, locul II național
27.10.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 228

Trei medalii de bronz și una de argint au obținut luptătorii de la CSM Slatina, la Campionatul Național de lupte dedicat seniorilor. În proba pe echipe, clubul slătinean a reușit să urce pe treapta a doua a podiumului național.


Week-end de foc pentru luptătorii legitimați la CSM Slatina. Elevii lui Constantin Scuturiciu au participat la finala Campionatului Național de lupte individual pentru seniori, desfășurat la Reșița. La competiție au luat parte peste 200 de sportivi din toate colțurile țării. Slătinenii, ca de fiecare dată, s-au întors acasă cu rezultate mulțumitoare. Tot la Reșița, echipele de lupte greco-romane din România au intrat pe salteaua de concurs pentru titlul de anul acesta.

Adversarii slătinenilor din această competiție se numără printre sportivii redutabili ai țării. Însă luptătorii de la CSM și-au propus să ajungă pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

La sfârșitul lunii noiembrie, luptătorii legitimați la Clubul Sportiv Municipal Slatina vor participa la finala Campionatului Național de lupte U 23, de la București. 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE