Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina, învinsă pe nedrept
30.09.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 81

CSM Slatina a pierdut cu 2 la 1 meciul susținut în deplasare, pe terenul echipei Universitatea Craiova, la capătul unei partide în care adversarul a marcat ambele goluri din penalty. Un rezultat nedrept din cauza arbitrajului, spune Mihai Ianovschi, după acest duel în care echipa a jucat foarte bine.


În cadrul etapei a V-a din Liga a II-a, CSM Slatina a avut ca adversară formația U Craiova 1948. A fost un meci extrem de disputat, în care slătinenii au avut o prestație bună. Meciul a fost pierdut de elevii lui Ianovschi cu scorul de 2 la 1, după ce le-au fost refuzate două penalty-uri clare, în timp ce craiovenii au marcat din două lovituri de la 11 metri. În acest duel, echipa slătineană a punctat pe tabelă prin Ovidiu Popescu.
Chiar dacă nu au revenit acasă cu cele trei puncte, dezavantajați de condițiile de arbitraj, evoluția slătinenilor este una remarcabilă.
Runda viitoare, echipa slătineană nu va evolua, următorul joc fiind programat în deplasare, la o altă candidată la promovare, Petrolul Ploieşti .
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE