Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
În ring pentru noi titluri
23.09.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 115

Slatina este recunoscută în întreaga lume datorită rezultatelor obținute de pugiliștii de la Clubul Sportiv Municipal. De-a lungul anilor, sportivii slătineni s-au remarcat și au cucerit titluri de campioni la numeroase competiții internaționale. Susținerea financiară venită constant din partea municipalității a contribuit enorm la obținerea performanțelor remarcabile în box.


Este binecunoscut faptul că în Slatina se face box de performanță. Luminița Turcin este unul dintre cele mai cunoscute nume care au dus faima orașului nostru peste hotare.
Slătineanca este deținătoarea unui record național. Are în palmares 15 titluri de campioană a României, argint și bronz la Campionatul European și bronz mondial. Luminița a ajuns la aceste rezultate de excepție, cu multă muncă și ambiție, dar și cu o și susținere considerabilă din partea Primăriei Slatina. De altfel, toți pugiliștii de la CSM sunt motivați să facă performanță, având la dispoziție cele mai bune condiții de pregătire.

Competițiile le-au lipsit, mărturisesc sportivele antrenate de Constantin Gălbenușe și Luminița Turcin. Pandemia nu le-a împiedicat să se antreneze intens, iar acum sunt pregătite să participe Campionatul Național, acolo unde se va decide lotul care va reprezenta România la concursurile internaționale.
Gabriela Ene este o altă pugilistă care îi calcă pe urme Luminiței Turcin. Pugilista a obținut anul trecut titlul de vicecampioană europeană, fiind desemnată, în 2019, cea mai bună sportivă a secției de box de la CSM Slatina.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE