Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Victorie meritată pentru CSM Slatina
21.09.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 137

Etapa a patra a ligii a doua a adus față-n față echipa locală CSM Slatina și ACS Comuna Recea din Maramureș. Prima repriză a fost dominată în totalitate de echipa slătineană care a și reușit să deschidă scorul prin mijlocașul Marian Manea. Scorul final a fost stabilit de tânărul Ianis Stoica.


Etapa a IV-a a Ligii a II-a a adus la Slatina nou-promovata ACS Comuna Recea. În căutarea primelor puncte din eșalonul secund, jucătorii lui Mihai Ianovschi au început partida în forță, cu un pressing avansat. După o primă repriză dominată în totalitate, echipa slătineană a intrat la vestiare în avanataj, prin golul marcat de mijlocașul Marian Manea, în minutul 32 al partidei.
Repriza a doua a avut același scenariu. CSM Slatina a majorat scorul la 2-0 prin golul tânărului de 17 ani, Ianis Stoica. La finalul partidei, antrenorul formației slătinene s-a declarat mulțumit de atitudinea jucătorilor de pe teren și încrezător pentru următoarele dueluri cu echipe de tradiție.
Pentru CSM Slatina urmează două deplasări de foc. Pe data de 29 septembrie slătinenii vor întâlni formația FC „U” Craiova, iar pe 10 octombrie se vor deplasa la Ploiești pentru meciul împotriva celor de la Petrolul.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE