Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina, învinsă de Rapid București
14.09.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 90

CSM Slatina a pierdut duelul de acasă cu Rapid București. Giuleștenii s-au impus cu scorul de 3 la 0, cu două goluri marcate din penalty.


Echipa de fotbal CSM Slatina pierdut, în acest week-end, partida contând în cadrul etapei a III-a, din Liga a II-a. Gruparea lui Mihai Ianovschi a întâlnit formația Rapid București, echipă care anul acesta își dorește promovarea. Slătinenii nu au reușit să obțină primele puncte din acest campionat, din cauza unor greșeli individuale care au dus la primirea celor trei goluri, a declarat tehnicianul slătinean.
Ianovschi are încredere în elevii săi și speră ca următoarele dueluri să aducă pentru CSM Slatina și primele puncte din acest campionat.
Sâmbătă, 19 septembrie, CSM Slatina va primi vizita echipei Fotbal Comuna Recea, grupare care a promovat anul acesta în Liga a II-a.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina în acțiune, ISJ în vizită

Prefectul Județului Olt, alături de șeful Inspectoratului Școlar, au fost astăzi în vizită pe la școlile din Slatina. Au vrut să vadă dacă unitățile de învățământ mai au nevoie de ajutor, chiar dacă, până acum, cel oferit de către Guvernul României, Ministerul Educației și instituțiile de resort a lipsit cu desăvârșire. Mai mult, reprezentantul învățământului oltean a dorit să mulțumească Primăriei Slatina pentru implicarea promptă și eficientă din ultima perioadă, astfel încât, elevii slătineni să înceapă școala în siguranță.
14 Sep 2020