Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Luptătorii slătineni, mai pregătiți ca oricând
11.09.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 98

Luptătorii legitimați de la CSM Slatina sunt nerăbdători să simtă din nou emoțiile unei competiții. Până la stabilirea noilor reguli, elevii lui Constantin Scuturiciu nu au altceva de făcut, decât să se antreneze intens.


Dacă 2019 a fost unul bogat în competiții și rezultate excepționale, anul acesta, din cauza pandemiei de coronavirus, Federația Română de Lupte a sistat toate concursurile. Se pare că prea curând nu se vor relua, însă, pentru a rămâne într-o formă bună, cei zece sportivi legitimați la Clubul Sportiv Municipal Slatina se pregătesc intens.

Pentru că au reușit să performeze în acest sport, patru dintre ei sunt cooptați la lotul național.

La seniori, anul trecut, CSM Slatina a cucerit titlul de vicecampionă națională la lupte greco-romane, iar cel mai bun sportiv al secției a fost desemnat Andrei Savu. Slătineanul a obținut titlul de campion național și trei medalii de argint.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina în acțiune, ISJ în vizită

Prefectul Județului Olt, alături de șeful Inspectoratului Școlar, au fost astăzi în vizită pe la școlile din Slatina. Au vrut să vadă dacă unitățile de învățământ mai au nevoie de ajutor, chiar dacă, până acum, cel oferit de către Guvernul României, Ministerul Educației și instituțiile de resort a lipsit cu desăvârșire. Mai mult, reprezentantul învățământului oltean a dorit să mulțumească Primăriei Slatina pentru implicarea promptă și eficientă din ultima perioadă, astfel încât, elevii slătineni să înceapă școala în siguranță.
14 Sep 2020