Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pași siguri spre handbalul de performanță
07.09.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 177

Își doresc să atingă performanță în handbal, iar pentru acest lucru se pregătesc intens, cu seriozitate și perseverență. Sunt micuțele handbaliste de la CSM Slatina care au reluat pregătirea pentru viitoarele competiții la care vor participa.


Pandemia de coronavirus a însemnat o perioadă extrem de dificilă pentru handbalul juvenil slătinean. Timp de câteva luni, doar curtea sau apartamentul le-a fost micuțelor handbaliste, sală de sport. Au continuat să se pregătească și asta pentru că vor să exceleze. Sportivele legitimate la Clubul Sportiv Municipal Slatina - secția handbal s-au reunit de câteva săptămâni, pentru a începe un nou capitol în lumea sportului de performanță. Pentru început, antrenamentele se desfășoară doar pe terenul de sport din Parcul Tineretului.
Sunt la vârsta junioratului, o perioadă extrem de importantă pentru o viitoare carieră de succes. Handbalul este sportul care le reprezintă. Visul lor este acela de a juca la echipe mari, iar CSM Slatina este o rampă de lansare. În plus, au șansa de a învăța tainele acestui frumos sport de echipă, alături de antrenori experimentați.

Până la această dată, Federația Română de Handbal nu a luat nicio decizie cu privire la reluarea competițiilor sportive, însă un lucru e cert: atât sportivii, cât și suporterii sunt dornici să trăiască din nou emoțiile unui meci de handbal.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

CAO deschide noi șantiere la Slatina și în județ

Lucrările începute de Compania de Apă Olt pe strada Vintilă Vodă din Slatina, privind modernizarea rețelelor de apă și canalizare, vor continua pe mai multe străzi din municipiu. De luna viitoare se va lucra pe alte două străzi, tot în partea de jos a orașului. În paralel, în cadrul aceluiași proiect, CAO va deschide șase șantiere în orașe și comune din județ, pentru modernizarea și extinderea rețelelor de apă și canal.
07 Iun 2021