Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina promovează tinerii
03.09.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 163

Echipa de fotbal CSM Slatina și-a propus ca în acest an competițional să promoveze cât mai mulți jucători Under 21. Încrederea pe care antrenorul echipei o are în noul val de jucători este foarte mare, dovadă fiind faptul că în primul meci oficial disputat în Liga a II-a, în teren au evoluat cei mai tineri fotbaliști. .


CSM Slatina a avut sâmbătă debutul oficial în noul an competițional al ligii secunde de fotbal. Chiar dacă meciul a fost controlat aproape în totalitate de formația slătineană, finalul partidei a adus 3 puncte echipei adverse. Antrenorul Mihai Ianovschi spune că este încrezător, ținând cont că în primul 11 s-au regăsit foarte mulți jucători tineri.
Promovarea tinerilor este, de altfel, principalul obiectiv al CSM-ului. Potrivit declarațiilor antrenorului echipei slătinene, fotbalul are nevoie de un suflu nou, astfel încât suporterii să urmărească un spectacol sportiv frumos și de calitate.
După meciul de debut cu Dunărea Călărași, CSM Slatina va susține primul meci în deplasare, în compania echipei ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Data acestui meci a fost reprogramată pentru 9 septembrie, având în vedere că în perioada 30 august – 7 septembrie, doi jucători importanți ai formației slătinene, Ianis Stoica și Andrei Iana, au fost chemați la acțiunile de pregătire a naționalei României Under 19.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE