Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Micuțele handbaliste, din nou la antrenamente
01.09.2020
Autor articol: null admin
Vizualizari: 197

După o lungă perioadă în care au avut de respectat un program individual de exerciții fizice, micuțele handbaliste de la CSM Slatina și-au reluat pregătirea. Pentru început, antrenamentele se desfășoară pe grupe, în aer liber, pe terenul de sport din Parcul Tineretului.


Pandemia de coronavirus a dat peste cap toate planurile
celor trei antrenori de handbal care coordonează grupele de junioare de la CSM Slatina. La începutul anului, tehnicienii slătineni aveau stabilit un grafic cu antrenamente și competiții interne și internaționale la care fetele urmau să participe, însă totul a fost sistat. De la jumătatea lunii martie, micuțele sportive au continuat pregătirea doar individual, au spus aceștia, în cadrul emisiunii „Stadion” de la Olt Tv.


De la jumătatea lunii iulie, antrenorii au reluat pregătirea fizică în aer liber. Zilnic, handbalistele se antrenează pe baza sportivă a Parcului Tineretului din Slatina.

Aproximativ 100 de micuțe sunt înscrise la Clubul Sportiv Municipal Slatina, secția handbal. Iulia Păsărică, Cristina Cojocaru și Andrei Popescu sunt antrenorii care le împărtășesc tainele acestui sport și le îndrumă către o carieră de succes.  

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE