Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina, din nou în Liga a II-a de fotbal
10.08.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 259

Fotbalul reînvie la Slatina. Echipa CSM Slatina a reușit o performanță remarcabilă: accederea în eșalonul secund. Asta după ce elevii lui Mihai Ianovschi au câștigat și manșa retur a barajului de promovare cu Progresul Spartac, cu scorul de 1 la 0. Astfel, din sezonul următor, gruparea susținută de municipalitatea va evolua alături de echipe cu renume în România, precum Farul Constanța, Rapid București și FCU Craiova.


După ani de așteptări, cu determinare și multă muncă, Slatine revine în eșalonul fotbalistic secund. CSM Slatina este echipa care a avut o evoluție remarcabilă în acest sezon competițional din Liga a III-a și a ajuns la barajul de promovare. A fost o perioadă lungă și extrem de grea pentru sportivii slătineni.
În urmă cu doar câteva zile, gruparea lui Mihai Ianovschi a reușit să câștige cu 1 la 0 primul meci cu Progresul Spartac din acest baraj. Ieri, pe Stadionul „1 Mai” din orașul nostru s-a disputat manșa retur a „dublei” de promovare în eșalonul secund, iar slătinenii au fost din nou la înălțime, câștigând duelul cu scorul de 1 la 0. Miza jocului și-a pus amprenta asupra jucătorilor slătineni, însă pe parcursul meciului au reușit să se mobilizeze și să obțină victoria.
Unicul gol al partidei a fost marcat de Marian Manea, în minutul 65. Fundașul central a reluat cu capul în poartă, după un corner de pe stânga executat de căpitanul Vasile Gheorghe.
La finalul meciului, jucătorii și întreg staff-ul tehnic s-au bucurat minute în șir.
Singurii marcatori ai acestui baraj au fost slătinenii Vasile Gheorghe, în deplasare și Marian Manea, pe 1 Mai.
Înainte de aceste dueluri importante, strategia jucătorilor de la Progresul Spartac nu a fost una corespunzătoare, spune antrenorul Andrei Erimia. Din cauza faptului că doi dintre jucători au fost infectați cu Covid-19, antrenamentele au fost sistate, iar evoluția jucătorilor nu a fost la nivelul maxim.
Antrenorul slătinenilor, Mihai Ianovschi recunoaște că fără sprijinul Primăriei Slatina, echipa de fotbal nu ar fi atins această performanță. El îi mulțumește primarului Emil Moț că a dat o șansă sportului rege și a crezut în echipa CSM.
Un lucru este cert: pentru CSM Slatina va urma o nouă etapă, în Liga a II-a.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE