Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Petrolul Potcoava a promovat în Liga a III-a
03.08.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 377

O nouă echipă din Olt va evolua în Liga a III-a. Petrolul Potcoava este gruparea care a reușit să promoveze în eșalonul superior, fără a susține meciul de la baraj și asta pentru că testele COVID-19 ale adversarilor nu au fost validate, iar Federația Română de Fotbal a anulat acest duel.


Bucurie mare în tabăra echipei Petrolul Potcoava. Sâmbătă, gruparea lui Cristian Vintilă ar fi trebuit să susțină meciul din barajul de promovare în Liga a III-a. Însă, chiar în ziua duelului, au primit vestea din partea Federației Române de Fotbal că formația olteană este echipa care promovează în eșalonul al treilea. Testele Covid -19 efectuate de jucătorii de la Minerul Costești nu au fost validate.

Mare iubitor al sportului rege, primarul localității, Manuel Enăchioaia, promite că va fi trup și suflet alături de echipa nou promovată.

În următoarea perioadă, echipa se va întări, iar menținerea în Liga a III-a este obiectivul pe care și l-au propus jucătorii de la Petrolul Potcoava.

După această accedere importantă, jucătorii de la Petrolul Potcoava au intrat într-o scurtă vacanță, iar apoi vor relua antrenamentele pentru că îi așteaptă un sezon greu. 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024