Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Petrolul Potcoava, spre Liga a III-a
27.07.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 507

Campioana județeană la fotbal, Petrolul Potcoava va susține un sigur meci pentru promovarea în Liga a III-a, împotriva formației Minerul Costești. Și asta pentru cealata echipă care își dorea să joace în eșalonul superior a renunțat la acest duel, cel mai probabil din cauza problemelor financiare.


1 august este ziua mult așteptată pentru jucătorii, staff-ul tehnic și suporterii grupării Petrolul Potcoava. Este data în care campioana județului Olt din sezonul acesta va juca meciul decisiv pentru promovarea în Liga a III-a. Sistemul de joc pentru baraj a fost modificat fiind organizate mini-turnee. Petrolul Potcoava urma să joace cu Minerul Costești și Unirea Țigănești. Însă echipa din urmă a anunțat că nu va participa la acest duel, iar oltenii vor disputa doar un singur meci. Chiar dacă sunt mai puțin experimentați, fotbaliștii de la Potcoava sunt încrezători că vor reuși să-și îndeplinească obiectivul.

Meciul se va disputa sâmbătă, de la ora 17:30, pe terenul de fotbal din localitatea Bascov, județul Argeș, fără spectatori.


Până la întreruperea campionatului, Petrolul Potcoava înregistrase 15 victorii și un egal, acumulând 46 de puncte, care i-au asigurat poziția de lider în clasamentul Campionatului Județean de Fotbal Olt. 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024