Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Rivala CSM Slatina, lovită de COVID-19
24.07.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 233

Doi dintre jucătorii echipei Progresul Spartac, formație care se va duela cu CSM Slatina la barajul de promovare au fost testați pozitiv la testul COVID-19. Mâine, cei doi fotbaliști, dar și ceilalți sportivi vor repeta testul. Până la venirea rezultatelor, antrenamentele echipei au fost suspendate.


Coronavirusul afectează tot mai multe cluburi sportive. Recent, pe site-ul rivalei echipei CSM Slatina la barajul de promovare, Progresul Spartac, a fost confirmată informația că doi jucători din primul unsprezece au fost testați pozitiv pentru COVID-19. Astăzi, pe site-ul clubului bucureștean a fost anunțat faptul că aceste teste vor fi repetate.

„Ambii fotbaliști progresiști vor repeta testele sâmbătă, 25 iulie, la fel ca întregul lot. Speranța noastră este că primele rezultate, în cazul apărătorilor noștri, vor fi infirmate. Deocamdată, până la repetarea testării, antrenamentele echipei pregătite de Andrei Erimia au fost suspendate.
Tehnicianul progresist a declarat: ”Nimeni din lot nu a avut simptome de infecție cu Covid-19. Am rămas surprinși de aceste rezultate ale testării, dar neavând competența de a le contesta, așteptăm cu speranță retestarea.
Sunt convins că atât la Dănilă Parfeon cât și la Nicolae Leafu rezultatele vor fi cele așteptate de suporterii noștri. Până atunci îi susținem moral pe cei doi colegi ai noștri, iar ceilalți fotbaliști au recomandarea de a rămâne la domiciliu și de a limita la maximum contactele.
În cazul în care testele repetate vor ieși negative, ne vom putea relua antrenamentele pentru barajul cu CSM Slatina.”, se arată în comunicatul Clubului Progresul Spartac.
Până la elucidarea problemei, baza progresistă este închisă. Barajul cu CSM Slatina începe pe data de 5 august pe terenul grupării din București.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE