Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina, în linie dreaptă pentru baraj
21.07.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 262

Până la disputarea meciurilor decisive de la barajul de promovare în Liga a II-a, jucătorii slătineni se vor afla într-un cantonament de pregătire. Gruparea slătineană și întreg staff-ul tehnic au trecut cu brio de testul Covid-19 și așteaptă cu nerăbdare jocurile cu Progresul Spartac.


Aproximativ două săptămâni au mai rămas până la disputarea meciurilor de la barajul de promovare în Liga a II-a, iar CSM Slatina continuă să se pregătească pentru a-și atinge obiectivul. Toți cei 23 de jucători, dar și staff-ul tehnic au efectuat, recent, testul COVID, rezultatele fiind negative, a declarat antrenorul Mihai Ianovschi în emisiunea „Stadion”, de la OLT Tv.
De asemenea, componenții grupării slătinene au fost declarați apți medical și continuă pregătirea în vederea disputării meciurilor de la baraj.
Pe 5 august, CSM Slatina va susține în deplasare pe terenul echipei Progresul Spartac, manșa tur a barajului de promovare, urmând ca returul să se desfășoare pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, pe data de 9 august.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE