Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Test negativ pentru handbalistele slătinene
15.07.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 169

Lotul echipei de handbal CSM Slatina a efectuat testul COVID-19, iar rezultatele atât în cazul sportivelor, cât și al staff-ului tehnic sunt negative. De asemenea, în urma vizitei medicale, toate handbalistele au fost declarate apte pentru sportul de performanță, iar pregătirea pentru noul sezon se desfășoară conform graficului stabilit.


Continuă pregătirea handbalistelor de la CSM Slatina pentru noul sezon competițional al Ligii Florilor. Zilnic, sportivele antrenate de Victorina Bora desfășoară antrenamente severe pentru ca la ora meciurilor oficiale să fie în cea mai bună formă. Recent, întreg lotul slătinean și staff-ul tehnic au efectuat testul COVID-19, cu toții fiind declarați negativ.

De săptămâna viitoare, antrenamentele se vor desfășura în sala de sport, până atunci, elevele Victorinei Bora vor continua pregătirea în aer liber. Antrenoarea grupării CSM Slatina a introdus în programul fetelor mai multe meciuri de verificare înaintea debutului de campionat.
În prima etapă a Campionatului Național de Handbal feminin 2020-2021, CSM Slatina va întâlni în deplasare gruparea Rapid București.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020

Se vor întoarce elevii în bănci?

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat ieri faptul că școala va începe la 14 septembrie, iar majoritatea elevilor vor putea merge efectiv la unitățile de învățământ. Responsabilitatea a fost transferată la nivel local, astfel că școlile vor avea autonomie de decizie în ceea ce privește începerea anului școlar. Directorii s-au consultat deja cu profesorii și cu părinții și spun că sunt pregătiți să îi primească din nou pe copii în bănci.
07 Aug 2020