Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
S-a decis campioana județeană a Ligii a IV – a
10.07.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 363

Asociația Județeană de Fotbal Olt a decis înghețarea tuturor meciurilor de fotbal din actualul sezon de liga a IV – a. Din cauza situației pandemice, biroul executiv a stabilit campioana județeană a Oltului, cea care va avea de disputat barajul de promovare pentru liga a III – a. Anul acesta, nicio echipă din eșalonul al patrulea nu va retrograda.


Din cauza pandemiei de coronavirus, toate meciurile de fotbal din actualul sezon de liga a IV –a au fost anulate. Biroul executiv al Asociației Județene de Fotbal Olt a decis înghețarea campionatului și menținerea clasamentului actual. Acest lucru înseamnă că formația CSO Petrolul Potcoava este campioana județeană, cea care va reprezenta Oltul la barajul de promovare în liga a III – a.

Potrivit reprezentanților AJF Olt, în actualul sezon fotbalistic de liga a IV – a, nicio echipă nu va retrograda.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

CAO deschide noi șantiere la Slatina și în județ

Lucrările începute de Compania de Apă Olt pe strada Vintilă Vodă din Slatina, privind modernizarea rețelelor de apă și canalizare, vor continua pe mai multe străzi din municipiu. De luna viitoare se va lucra pe alte două străzi, tot în partea de jos a orașului. În paralel, în cadrul aceluiași proiect, CAO va deschide șase șantiere în orașe și comune din județ, pentru modernizarea și extinderea rețelelor de apă și canal.
07 Iun 2021