Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
S-a decis campioana județeană a Ligii a IV – a
10.07.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 310

Asociația Județeană de Fotbal Olt a decis înghețarea tuturor meciurilor de fotbal din actualul sezon de liga a IV – a. Din cauza situației pandemice, biroul executiv a stabilit campioana județeană a Oltului, cea care va avea de disputat barajul de promovare pentru liga a III – a. Anul acesta, nicio echipă din eșalonul al patrulea nu va retrograda.


Din cauza pandemiei de coronavirus, toate meciurile de fotbal din actualul sezon de liga a IV –a au fost anulate. Biroul executiv al Asociației Județene de Fotbal Olt a decis înghețarea campionatului și menținerea clasamentului actual. Acest lucru înseamnă că formația CSO Petrolul Potcoava este campioana județeană, cea care va reprezenta Oltul la barajul de promovare în liga a III – a.

Potrivit reprezentanților AJF Olt, în actualul sezon fotbalistic de liga a IV – a, nicio echipă nu va retrograda.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020

Se vor întoarce elevii în bănci?

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat ieri faptul că școala va începe la 14 septembrie, iar majoritatea elevilor vor putea merge efectiv la unitățile de învățământ. Responsabilitatea a fost transferată la nivel local, astfel că școlile vor avea autonomie de decizie în ceea ce privește începerea anului școlar. Directorii s-au consultat deja cu profesorii și cu părinții și spun că sunt pregătiți să îi primească din nou pe copii în bănci.
07 Aug 2020